I’ve the whole list of 2000 commonly used words in Korean/Chinese from somewhere,but the list is simply too long. So.. I’ll just copy the vegetables part for now. Haha enjoy learning~
호박 黄瓜/Cucumber
늙은호박 南瓜/Pumpkin
수세미외 丝瓜/Towel gourd
여주 苦瓜/Bittergourd
동과 冬瓜/Wintermelon
고구마 地瓜/Sweet Potato
오이 小黄瓜/Small Cucumber
배추 白菜/ Chinese Cabbage
양배추 高丽菜 / Cabbage
미나리 芹菜 /Celery
시금치 菠菜 /Spinach
양파 洋葱 / Spring Onion
마늘 大蒜 / Garlic
파 葱 / Onion
생강 姜/Ginger
고추 辣椒 /Chili
피망 青椒 / Green Pepper
콩나물 黄豆芽 / Bean sprouts
숙주나물 绿豆芽 / Mung bean sprouts
당근 红萝卜 / Carrot
무 萝卜/Raddish
감자 马铃薯/Potato
옥수수 玉米 /Corn
가지 茄子/Brinjal
버섯 香菇/Mushroom
완두콩 豌豆 / Pea
강낭콩 四季豆/ Long Beans
나팔꽃나물 空心菜/Water Spinach/Kang Kong
갓 芥蓝菜/Kailan
다시마 海带 /Kelp
김 紫菜/Seaweed
부추 韭菜/Leek
두부 豆腐/Tofu
연근 莲偶 /Lotus
아스파라거스 芦笋 / Asparagus
죽순 竹笋/Bamboo Shoots